BERSAMA SAYA SUTERA KASIH,DALAM RUANGAN DUNIAKU CERITAKU

followers

Thursday, 12 May 2016

CYNTHIARA ALONA BUAT PENGAKUAN LEPASKAN PERAWAN DIUSIA 17 TAHUNCYNTHIARA ALONA BUAT PENGAKUAN PECAH DARA DIUSIA 17 TAHUN

Dara adalah mahkota penting bagi status seorang gadis terutama dalam islam melambangkan kesucian.Namun bagi bangsa bukan beragama islam dara tidak penting. Bagi kalangan orang India juga masih mengekalkan kesucian seorang gadis.

Namun Artis seksi indonesia Cynthira Alina membuat pengakuan dia telah melepaskan keperawanannya diusia masih muda.Alona jujur mengakui bahawa kehidupannya bebas dan tanpa pantauan orang tua diluar negeri membuatkan dia bebas-sebebasnya melakukan apa saja yang dia sukai termasuk menyerahkan mahkota keperawannya kepada teman lelakinya.


"Dulu aku kuliah di Singapura, jauh dari orang tua dan bebas ngelakuin apa saja termasuk ML ama pacar waktu itu," ujar Cynthiara Alona sebagaimana dipetik dari majalah Detikhot.


Teman lelaki pertama Alona adalah Stephan Oelkers yang sekarang menjadi suami kepada model cantik Tiara Lestari. Alona dan Stephan diketahui pernah bersama selama 6 tahun ketika Alona masih kuliah di Singapura.

 Sayangnya diusianya sekarang ketika bekas teman lelakinya itu sudah berkeluarga, sedangkan Cynthiara Alona masih belum berkahwin. Kabarnya terakhir, Cynthiara Alona telah putus dengan tunangnya yang dijangka akan bernikah.

 Kehidupan Cynthiara Alona memang penuh dengan sensasi, setelah keluar dari penjara pada awal tahun 2013. Cynthiara dengan beraninya mengeluarkan kenyataan tentang dirinya sudah tiada dara.

 

 "Bohong kalau ada yang bilang Alona masih virgin, aku lepas keperawanan udah lama banget," jelas Alona kepada Wartawan Detik.

 Berita seperti ini mungkin tidak asing terutama bagi mereka yang sudah terbiasa dengan gaya hidup bebas. Tapi lain pula dengan mereka yang masih berusaha menjaga diri dan berkomitmen menjaga keperawannan sampai saat bernikah.No comments: