BERSAMA SAYA SUTERA KASIH,DALAM RUANGAN DUNIAKU CERITAKU

followers

Monday, 25 April 2016

AKU DICERAIKAN OLEH SUAMIKU DI MALAM PERTAMA KERANA DIA MENGETAHUI AKU TIDAK SUCI LAGI


Cerita ini ingin saya kongsi bersama dengan anda. Kisah seorang gadis yang pernah terlanjur lebih 10 kali dengan bekas kekasihnya dan kemudian menerima lamaran seorang lelaki untuk dijadikan isteri. Asma bukan nama sebenar pernah terlanjur dengan kekasihnya lebih 10 atas dasar sayang dan memegang janji manis kekasihnya, kononya dia tidak akan dipersia-siakan.

Malangnya setelah lebih setahun hidup bersama seperti suami isteri, akhirnya dengan sedikit pertengkaran dengan teman lelakinya, akhirnya Asmah di tinggalkan tanpa rasa belas ehsan. Hendak menangis air mata sudah tiada guna lagi, perkara sudah terjadi, untuk di undur semula amat mustahil.

Asma dapat tahu teman lelakinya sudah ada perempuan lain. Antara terpaksa dan tiada kerelaan hati Asma terpaksa menerima hakikat bahawa dirinya kini sudah dinodai dan tidak suci lagi. Berkali-kali Asma merayu pada bekas teman lelakinya supaya bertanggung jawab ke atas perbuatannya, malangnya teman lelakinya engan. Malah Asma pula di tuduh pernah meniduri sepupunya. Sedangkan Asma tidak pernah tidur dengan lelaki lain selain dengan teman lelakinya.

Suatu hari ibu Asma menalipon Asma agar pulang kekampung. Kata ibu Asma, ada orang hendak datang merisik Asma. Lelaki yang berkenan dengan Asma itu sebenarnya tinggal sekampung dengan Asma. Akhirnya Asma setuju dengan pilihan ibunya dan pertunangan mereka agak singkat. Selang dua bulan Asma di ijabkabulkan.

Asma amat risau untuk menempuh malam pertama. Dia bimbang akan suaminya nanti tahu yang dia tiada dara lagi. Mahu tidak mahu Asma bernekad untuk mendiamkan diri dan berpura-pura tidak ada pengalaman menempuh hubungan seks malam pertama. Malangnya apa yang dia harapkan tidak terkabu.

Suami Asma merungut kerana dia tidak melihat darah dara Asma dan hubungan seks malam itu langsung tidak seperti seorang gadis sunti.. Berlaku beberapa pertengkaran antara suami Asma dengan Asma dan keluarga Asma.

Suami Asma akhirnya membuat keputusan untuk menceraikan Asma dan ambik tindakan undang-undang menyaman malu terhadap keluarga Asma dan Asma sendiri... apa yang berlaku semuanya sudah berlaku, ibarat kata nasi dah menjadi bubur.. Kini Asma menjanda...Semogan kisah ini akan menjadi iktibar dan pedoman pada gadis-gadis semua...
 ............................................................................................................................................................................
ANDA TIADA DARA? KLIK LINK DIBAWAH DAPATKAN RAWATAN PULIH DARA SEGERA
http://warisanku2u.blogspot.my/

No comments: