BERSAMA SAYA SUTERA KASIH,DALAM RUANGAN DUNIAKU CERITAKU

followers

Monday, 28 March 2016

Benarkah kisah skandal Najib dan Ziana Zain atau satu Konspirasi?


Benarkah gambar Najib dengan Ziana Zain ada dalam simpanan pihak tertentu?
Sebenarnya, Isa Samad mempunyai gambar-gambar Najib hanya bertuala dengan pasangannya diatas katil. Dan Isa menyerahkan gambar-gambar tersebut kepada Perdana Menteri pada masa itu, Tun Dr. Mahathir Mohamad. (dan itulah sebabnya mengapa Mahathir tidak faham mengapa Najib memilih Isa untuk bertanding di Pilihanraya Kecil Bagan Pinang, sedangkan Isalah orangnya yang mahu menjatuhkan Najib dengan menggunakan gambar tersebut).


Mantan PM Tun Mahathir begitu lantang menolak Isa Samad menjadi calon Bagan Pinang. Beliau berulang kali menegaskan Isa tidak layak menjadi calon kerana pernah terlibat dengan politik wang. Beliau tidak mahu apa yang terjadi di Permatang Pasir berlaku pula di Bagan Pinang.


Tetapi Najib akhirnya memilih juga Isa Samad sebagai calon Bagan Pinang. Beliau tidak menghiraukan saranan Tun Mahathir. Mengapa Najib terpaksa memilih Isa Samad? Sebenarnya Isa Samadlah yang menjadi penyelamat ketika Najib ditangkap khalwat bersama Ziana Zain di Port Dickson. Itulah jasa terbesar Isa Samad kepada Najib.Sebab itu walaupun Najib tahu Isa Samad bukanlah calon terbaik namun beliau tidak ada pilihan. Beliau takut Isa Samad akan mendedahkan skandal tersebut.
                           Berikut adalah gambaran sebenar Hotel di mana Najib ditangkap khalwat

Ini semua gara2 PENGISTIHARAN PERANG KEPADA PM OLEH ANWAR hari ini. Bekas org2 Isa yg kini dikhabarkan membelot UMNO yg kini berpaling tadah kpd PKR akan mendedahkan gambar2 tersebut.

P/s: Kalau adapun tak usahlah didedahkan...


petikan dari: http://kafesantai.blogspot.com/2011/05/benarkah-gambar-najib-dengan-ziana-zain.html#ixzz44BOap77s


http://jelita54.blogspot.com/p/produk.html


Copyrighted.com Registered & Protected 
PPWQ-Z32J-VXVL-6ZJA

No comments: